3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Συνέδριο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας

Αγαπητοί μας συνάδελφοι,

Το Ινστιτούτο Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.) διοργανώνει φέτος το 3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Νοσηλευτικό συνέδριό του στην καρδιά της χώρας, στο κατάφυτο βουνό των Κενταύρων, το πανέμορφο Πήλιο.

Το 3ο Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Νοσηλευτικό Συνέδριο του Ινστιτούτου Υγείας – ΙΝΕΠΥ θα πραγματοποιηθεί στις 3 – 5 Δεκεμβρίου 2021, στην Πορταριά, σε μια μεγάλη και ζεστή συνάντηση όλων των εκπροσώπων του ακαδημαϊκού, όσο και του κλινικού χώρου της Νοσηλευτικής αλλά και των λοιπών ανθρωπιστικών επιστημών, θα ζυμωθούν νέες ιδέες με δοκιμασμένες ισχύουσες πρακτικές, πάνω στον καμβά του αύριο για το επάγγελμά μας.

Το Ινστιτούτο Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), υπηρετώντας τον σκοπό του για την προαγωγή και εφαρμογή της Νοσηλευτικής επιστήμης καθώς την ενημέρωση της νοσηλευτικής κοινότητας και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα υγείας, σκοπός του συνεδρίου είναι να αναζητηθούν λύσεις και να δοθούν απαντήσεις στις σύγχρονες προκλήσεις στον χώρο της Υγείας.

Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει σημαντικά και επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη επιστημονική κοινότητα.
Σε μια εποχή που τίποτα πλέον δεν είναι δεδομένο, με ένα ΕΣΥ που δοκιμάζεται ιδιαίτερα από τη λαίλαπα της πανδημίας αλλά και την αβεβαιότητα για το μέλλον να επισκιάζει τις μουδιασμένες προσπάθειες όλων μας να βγούμε απ’ αυτό το τέλμα, το ΙΝΕΠΥ τολμά να ανοίξει τη συζήτηση του αύριο για το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, που σήμερα βρίσκεται στο περιθώριο των εξελίξεων.

Το συνέδριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας, σε επιστήμονες από διαφορετικά επιστημονικά πεδία που τα ενδιαφέροντά τους άπτονται της υγείας, στα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, στους ασθενείς και στους φοιτητές.

Μετά από ένα και πλέον έτος απρόσωπων τηλεδιασκέψεων και ψυχρής επικοινωνίας, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι οι συνθήκες θα μας επιτρέψουν ώστε το Δεκέμβριο να εγκαινιάσουμε μια μεγάλη ζεστή συντροφιά, μέσα στα θέλγητρα της εντυπωσιακής πηλιορείτικης φύσης.

Για πληροφορίες και εγγραφή στο συνέδριο πατήστε ΕΔΩ

Σας περιμένουμε.

Γεώργιος Τσόλας, RN, MSc,
Πρόεδρος Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών
& Πολιτικής Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ