Το ΙΝΕΠΥ κοντά στους κατοίκους του Δήμου Πεύκης

[vc_row top_margin=”none” el_position=”first”] [vc_column top_margin=”none”] [vc_column_text el_position=”first last”]

ΤΟ ΙΝΕΠΥ συνεχίζει αδιαλείπτως ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ του Προσφορά μέσω Της υλοποίησης   κοινωνικών   δράσεων. Αυτή τη φορά παρείχαμε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας σε όσους πολίτες του Δήμου Πεύκης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Συγκεκριμένα, η επιστημονική ομάδα του ΙΝΕΠΥ την Κυριακή, 13/04/2014, βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης. Εκεί υλοποιήθηκε μια άκρως επιτυχημένη κοινωνική δράση με ειδικό σκοπό την «Πρόληψη Καρδιαγγειακών Παθήσεων με δωρεάν ηλεκτροκαρδιογράφημα και έμμεση διάγνωση στους κατοίκους του Δήμου Πεύκης».

Η επιτυχία αυτής της προσπάθειας ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς δόθηκε η ευκαιρία σε πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών μας να υποβληθούν, εντελώς δωρεάν, σε μέτρηση του σακχάρου, ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, μέτρηση του επιπέδου άγχους, κατάθλιψης και στρες.

Η επιστημονική μας ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους Επαγγελματίες Υγείας και πιο συγκεκριμένα Νοσηλευτές και Ψυχολόγους, προσέφερε αφιλοκερδώς και με πολύ μεράκι τις υπηρεσίες της.

Την πρωτοβουλία του ΙΝΕΠΥ χαιρέτησαν τόσο το ευρύ κοινό, στο οποίο πάντα απευθυνόμαστε, ΑΛΛΑ ΚΑΙ εκπρόσωποι Της Τοπικής Αυτοδιοίκησης   όπως Ο πρώην   Δήμαρχος ΚΑΙ νυν υποψήφιος ΓΙΑ την δημαρχεία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ΚΑΙ Ο σημερινός πρόεδρος του Δ.Σ του Δήμου ΚΑΙ   υποψήφιος για την Δημαρχεία στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης .

 Θα αποτελούσε μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους, με την προσφορά των οποίων έγιναν όλα αυτά εφικτά. Κινητήριος δύναμη είναι πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας και έτσι ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους έμπειρους Νοσηλευτές και Ψυχολόγους που ήταν εκεί.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τους δύο κύριους χορηγούς των κοινωνικών μας δράσεων, την εταιρεία Cardioexpress το η οποία μας παρείχε τώρα ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες τηλεϊατρικής   καθώς ΚΑΙ την Αθήνα με ασθενοφόρο για την παροχή της υλικοτεχνικής της υποδομής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στους κυρίους Δημήτριο Κατραμάδο , Κωνσταντίνο Κωνσταντινίδη , Μανώλη Φραϊδάκη, Χρήστο Σκαμάκη ΚΑΙ Χρήστο Φωτίδη ΓΙΑ την έμπρακτη συμπαράστασή πολυακουσμένα, ΑΛΛΑ κυρίως στον Πατέρα Δημήτριο Μπουσδέκη ΓΙΑ ΤΗ Θέρμη του φιλοξενία στους χώρους ΚΑΙ τις εγκαταστάσεις του ιερού Ναού του ΑΓΙΟΥ Παντελεήμονα.

Με εκτίμηση

Το Ανθρώπινο Δυναμικό του ΙΝΕΠΥ

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row] [vc_row top_margin=”none” el_position=”last”] [vc_column top_margin=”none”] [/vc_column] [/vc_row]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ