Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στους Μεγάλους Χορηγούς των Κοινωνικών Δράσεων του ΙΝΕΠΥ

Το ΙΝΕΠΥ έχοντας ως γνώμονα την πεποίθηση ότι η επιστημονικότητα θα πρέπει πάντα να συμβαδίζει με την κοινωνική προσφορά έχει ξεκινήσει και συνεχίζει ένα μεγάλο Κύκλο Κοινωνικών Δράσεων σε ολόκληρη την Αττική με τίτλο «Πρόληψη Καρδιαγγειακών Παθήσεων με δωρεάν ηλεκτροκαρδιογράφημα και έμμεση διάγνωση».

Με βασικό στόχο να προωθούμε συνεχώς τον πολυεπίπεδο ρόλο του Νοσηλευτή και την θέση που έχει, αλλά και αυτή που μπορεί να έχει, στην παροχή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, έχουμε δώσει σε πάρα πολλούς πολίτες την ευκαιρία να υποβληθούν, εντελώς δωρεάν, σε μια σειρά βασικών εξετάσεων, να ενημερωθούν σε θέματα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων αλλά και να ελέγξουν τα επιπέδου άγχους, κατάθλιψης και στρες με την βοήθεια Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας. Παράλληλα και παράγοντας επιστημονικό έργο, γίνεται και μια καταγραφή και συγκέντρωση ερευνητικού υλικού για την εξαγωγή ευρύτερων επιστημονικών αποτελεσμάτων και την παραγωγή γνώσης.

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό αν δεν υπήρχαν συμπαραστάτες μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Σε μια εποχή όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη για προσφορά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε δίπλα μας μεγάλους και σημαντικούς χορηγούς που καταλαβαίνουν την σημαντικότητα της προσφοράς και είναι ταυτόχρονα γνώστες των δεδομένων στο χώρο της υγείας.

Με την προσφορά τους, σε ότι ανάγκη υπάρχει, η Cardioexpress Α.Ε. και η Athens Ambulance ήταν πάντα δίπλα μας να μας παρέχουν απλόχερα υλικοτεχνική υποδομή, υπηρεσίες ή ακόμα και εξειδικευμένο προσωπικό. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια των κοινωνικών μας δράσεων είναι οι δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής της Cardioexpress που συνδυάζουν την επιστημονική καινοτομία αλλά και την κοινωνική προσφορά δίνοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας σε ανθρώπους που διαφορετικά ίσως να μην την είχαν ποτέ. Η Athens Ambulance ήταν και αυτή εκεί προσφέροντας τα άρτια εξοπλισμένα ασθενοφόρα ή αλλιώς κινητές μονάδες εντατικής θεραπείας όποτε χρειάστηκε.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την  συνεργασία και ελπίζουμε να συνεχιστεί  ώστε να μας δίνουν την δύναμη να προσφέρουμε!

logo Athens Ambulance 350χCardioexpress Logo 400 χ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ