Κοινωνική δράση στην περιοχή της Πεύκης

Το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο θα πραγματοποιήσει την 5η κοινωνική του δράση την Κυριακή  13 Απριλίου 2014 στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην περιοχή της Πεύκης. Από τις 9.00 π.μ. μέχρι τη 13.00 μ.μ. οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν, εντελώς δωρεάν, σε μια σειρά βασικών εξετάσεων (ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, μέτρηση σακχάρου) και να ενημερωθούν σε θέματα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.  

Για ακόμα μία φορά οι άρτια καταρτισμένοι νοσηλευτές του Δικτύου Εθελοντών του Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ), με μόνο κίνητρο την κοινωνική τους προσφορά θα φροντίσουν για τη διεξαγωγή των εξετάσεων στους πολίτες του Δήμου Πεύκης.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο πατέραςΔημήτριος Μπουσδέκης   δέχθηκε με χαρά να παραχωρήσει τον περιβάλλοντα χώρο του ναού του Αγίου Παντελεήμονος  για τη πραγματοποίηση της συγκεκριμένης κοινωνικής δράσης, κατανοώντας τους στόχους του ΙΝΕΠΥ για την προαγωγή και εφαρμογή της Νοσηλευτικής επιστήμης στην καθημερινή κλινική πράξη καθώς και την πληροφόρηση – ενημέρωση της Νοσηλευτικής κοινότητας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ