Το ΙΝΕΠΥ στο Δήμο Βριλησσίων

Μια ολοκληρωμένη επιστημονική ομάδα επαγγελματιών υγείας του Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), σε συνεργασία με την Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του  Δήμου Βριλησσίων   βρέθηκε την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014  στο κτήριο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης  όπου  και πραγματοποίησε μια ακόμα κοινωνική δράση.

Η δράση έφερε τον τίτλο

 «Πρόληψης Καρδιαγγειακών Παθήσεων στους Δημότες του Δήμου Βριλησσίων»

Η προσέλευση των κατοίκων υπήρξε για ακόμα μια φορά συγκινητική και πολλοί ήταν οι άνθρωποι που βρέθηκαν εκεί για να κάνουν τις εξετάσεις και να δεχτούν τις συμβουλές της επιστημονικής ομάδας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβληθούν, εντελώς δωρεάν, σε μέτρηση του σακχάρου στο αίμα, σε ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, μέτρηση του επιπέδου άγχους, κατάθλιψης και στρες. Ειδικά για τα τρία τελευταία δόθηκαν συμβουλές και έγιναν παραπομπές σε εξειδικευμένους επιστήμονες ψυχικής υγείας.

Η παραπάνω κοινωνική δράση έγινε πραγματικότητα με την εθελοντική συμμετοχή έμπειρων Νοσηλευτών και άλλων Επαγγελματιών Υγείας καθώς και με την ευγενική προσφορά της Cardioexpress με την δωρεάν παροχή υπηρεσιών τηλεϊατρικής, (ηλεκτροκαρδιογράφημα), της Athens Ambulance και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για την παροχή υλικοτεχνικής υποδομής.

Το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), προάγοντας τον πολύπλευρο αυτό ρόλο του Νοσηλευτή, θα  συνεχίσει δυναμικά, τις κοινωνικές  δράσεις σε όλη την Αττική με σκοπό να επικοινωνήσει και στο ευρύ κοινό την συμβολή και το ρόλο του Νοσηλευτή  στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.

 

Με εκτίμηση,

Το Ανθρώπινο Δυναμικό του ΙΝΕΠΥ

[/vc_column_text] [mc_small_slider id=”small_slider” images=”3160,3159,3158,3157,3156,3155,3154,3153,3152,3151,3150″ lightbox_icon_color=”green_light” features_images_loop=”1″ autoplay=”1″ pause_on_hover=”1″ scroll=”1″ effect=”directscroll” easing=”easeinoutquint” duration=”750″ top_margin=”page_margin_top_section” el_position=”last”] [/vc_column] [/vc_row]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ