Προκήρυξη – Πρόσκληση Επιστημονικών Συνεργατών

Το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ) είναι στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει την πλήρωση είκοσι (20) θέσεων εθελοντών επιστημονικών συνεργατών για την κατάρτιση των ερευνητικών προγραμμάτων που θα διενεργηθούν την προσεχή περίοδο.

 

Πρόκειται για ερευνητικά προγράμματα που διενεργούνται από το ΙΝΕΠΥ με γενικότερο στόχο την προαγωγή και εφαρμογή της Νοσηλευτικής επιστήμης στην καθημερινή κλινική πράξη καθώς και την πληροφόρηση – ενημέρωση της Νοσηλευτικής κοινότητας αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου σε θέματα υγείας.

Οι καταλληλότεροι υποψήφιοι για την κάλυψη των παραπάνω θέσεων είναι όσοι έχουν πτυχίο ή βρίσκονται σε διαδικασία απόκτησής του, σε ειδικότητες επαγγελμάτων υγείας, όπως η νοσηλευτική επιστήμη και όσοι έχουν σχετική εργασιακή εμπειρία. Προαπαιτούμενο θεωρείται το ενδιαφέρον για την επιστημονική έρευνα και ο απόλυτος σεβασμός στις αρχές της.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες που θα επιλεγούν θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέλη των επιστημονικών ομάδων που θα διενεργούν την εκάστοτε έρευνα. Η κάθε επιστημονική ομάδα θα βρίσκεται υπό την εποπτεία τόσο Καθηγητών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Επαγγελματιών Υγείας όσο και της Διεπιστημονικής Επιτροπής του ΙΝΕΠΥ.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν ένα βιογραφικό τους στο info@inepy.gr με την ένδειξη για «Εθελοντής Επιστημονικός Συνεργάτης» και στην συνέχεια θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη προκειμένου για την επιλογή των επιστημονικών μας συνεργατών.

 

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση του ΙΝΕΠΥ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ