Η ημέρα Κοινωνικής Δράσης του ΙΝΕΠΥ στα Ιατρεία του Δήμου Νέου Ηρακλείου

[vc_row top_margin=”none” el_position=”first last”] [vc_column top_margin=”none” width=”2/3″] [vc_column_text el_position=”first last”]

Συνεχίζεται ο επιτυχημένος κύκλος των κοινωνικών μας δράσεων σε όλη την Αττική με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για ζητήματα που αφορούν την Προαγωγή Υγείας αλλά και την παρουσίαση του πολύπλευρου ρόλου του Νοσηλευτή.

Το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), σε συνεργασία με το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε ακόμα μια κοινωνική δράση την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014. Η εν λόγω δράση εντάσσεται στον κύκλο κοινωνικών δράσεων με τίτλο: «Πρόληψη Καρδιαγγειακών Παθήσεων με δωρεάν ηλεκτροκαρδιογράφημα και έμμεση διάγνωση στους δημότες»

Η προσέλευση των πολιτών ήταν για ακόμα μια φορά μεγάλη και τις προσφερόμενες υπηρεσίες δέχτηκαν 60 δημότες του Δήμου Νέου Ηρακλείου. Οι πολίτες είχαν την ευκαιρία να υποβληθούν, εντελώς δωρεάν, σε μέτρηση του σακχάρου στο αίμα, σε ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, μέτρηση του επιπέδου άγχους, κατάθλιψης και στρες. Ειδικά για τα τρία τελευταία δόθηκαν συμβουλές και έγιναν παραπομπές σε εξειδικευμένους επιστήμονες ψυχικής υγείας.

Η παραπάνω κοινωνική δράση έγινε πραγματικότητα με την εθελοντική συμμετοχή έμπειρων Νοσηλευτών και άλλων Επαγγελματιών Υγείας καθώς και με την ευγενική προσφορά της Cardioexpress με την δωρεάν παροχή υπηρεσιών τηλεϊατρικής, (ηλεκτροκαρδιογράφημα), της Athens Ambulance και του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών για την παροχή υλικοτεχνικής υποδομής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την πολύτιμη συνδρομή και υποστήριξή του αναλογούν στον κύριο Φώντα Θειακό.

 

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column top_margin=”none” width=”1/3″] [mc_small_slider id=”small_slider” title=”Φωτογραφικό υλικό” images=”3060,3059,3058,3057,3056,3055,3053″ lightbox_icon_color=”blue_light” features_images_loop=”1″ autoplay=”1″ pause_on_hover=”1″ scroll=”1″ effect=”scroll” easing=”easeinoutquint” duration=”750″ top_margin=”page_margin_top_section” el_position=”first last”] [/vc_column] [/vc_row]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ