Πρόληψη Καρδιαγγειακών Παθήσεων με δωρεάν Ηλεκτροκαρδιογράφημα και έμμεση διάγνωση στους δημότες του Ν. Ηρακλείου

Στις 22/1/2014, η 2η κοινωνική δράση του ΙΝΕΠΥ.

 

Το Ινστιτούτο Νοσηλευτικών Ερευνών και Πολιτικής της Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.) συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο,  θα πραγματοποιήσει στο Δήμο Νέου Ηρακλείου, ενημερωτική κοινωνική δράση με θέμα: «Πρόληψη Καρδιαγγειακών Παθήσεων με δωρεάν ΗΚΓ και έμμεση διάγνωση στους δημότες του Ν. Ηρακλείου».

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν, εντελώς δωρεάν, σε μια σειρά βασικών εξετάσεων (ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέτρηση αρτηριακής πίεσης, μέτρηση σακχάρου, υπολογισμός δείκτη μάζας σώματος) και να ενημερωθούν σε θέματα πρόληψης καρδιαγγειακών νοσημάτων και σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.  Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσέλθουν την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στα Ιατρεία του Δήμου που στεγάζονται στην υπόγεια διάβαση του σταθμού ΗΣΑΠ από τις 9.00 π.μ. μέχρι τις 13.00 μ.μ.

Η κοινωνική δράση υλοποιείται σε συνεργασία με το Δήμο Νέου Ηρακλείου, με την εθελοντική προσφορά έμπειρων νοσηλευτών και άλλων επαγγελματιών Υγείας, καθώς και με την ευγενική συμμετοχή της Cardioexpress.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 2794340, στο e-mail: iatreia@iraklio.gr και στην ιστοσελίδα του δήμου Ηρακλείου: www.e-irakleio.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ