November 30, 2021

25o Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής Σ.Υ.Δ.ΝΟ.Χ

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Διπλωματούχων Νοσηλευτών Χειρουργείου (ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ.) σας προσκαλεί και φέτος στο 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής ΣΥ.Δ.ΝΟ.Χ. που θα πραγματοποιηθεί στις 09 – 12 Οκτωβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Limneon Golden, στην Καστοριά.

Επιλέξαμε την Καστοριά που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Δυτικής Μακεδονίας, ανάμεσα στα βουνά Βίτσι και Γράμμο και είναι χτισμένη πάνω σε χερσόνησο της ομώνυμης λίμνης, δίνοντας την εντύπωση νησιού. Η Καστοριά άλλωστε με τις 72 εκκλησίες της είναι η μόνη πόλη στην Ελλάδα που σώζει σε μεγάλο βαθμό αδιάλειπτα τη βυζαντινή και μεταβυζαντινή μνήμη, ενώ αποτέλεσε τον πυρήνα προετοιμασίας και δράσης του ένοπλου απελευθερωτικού Μακεδονικού Αγώνα.

Σε αυτή την ιστορική πόλη με την φυσική ομορφιά θα πραγματοποιήσουμε το ετήσιο συνέδριο μας, αγκαλιάζοντας όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια και μας συντροφεύετε επιστημονικά και συναδελφικά ακόμη κ σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Σκοπός του συνεδρίου μας είναι να σας πληροφορήσουμε για τα σύγχρονα δεδομένα που αφορούν το ευρύ φάσμα της Περιεγχειρητικής Νοσηλευτικής μέσα από τεκμηριωμένη γνώση βασισμένη σε ενδείξεις.

Το επιστημονικό πρόγραμμα θα πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες διαλέξεις, ερευνητικές εργασίες, στρογγυλά τραπέζια και κλινικά φροντιστήρια που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στα καθημερινά θέματα που ανακύπτουν κατά την άσκηση του επαγγέλματος μας ως Περιεγχειρητικοί Νοσηλευτές.

Άλλωστε οι προκλήσεις στην εποχή μας είναι πολλές γι΄ αυτό σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά με επιστημονικές εργασίες και με καινοτόμα θέματα που να στοχεύουν στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας, κάτω από το πρίσμα της ολιστικής φροντίδας υγείας.

Η επιτυχία του συνεδρίου μας θα ολοκληρωθεί μόνο με τη δική σας φωνή, γραφή, παρουσία, δημιουργικότητα, καταξιώνοντας έτσι το προφίλ μας ως Άνθρωποι κι ως επαγγελματίες υγείας.

Σας αναμένουμε για να πραγματοποιήσουμε για ακόμη μια φορά ένα επιτυχημένο κι ενδιαφέρον επιστημονικό συνέδριο που έχει ήδη καθιερωθεί όχι μόνο στη δική μας συνείδηση, αλλά και του ευρύτερου χώρου υγείας.

 

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος του Συνεδρίου                O Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής                               Η Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής
Ι. Κουτελέκος                                          Ι. Στεφανίδης                                                                                 Ε. Κανέλλου

Previous post Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Στα «Τραύματα και Έλκη, Θεραπεία − Φροντίδα»
Next post Κοινωνική δράση στο Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος»
Close

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Θέλεις να ενημερώνεσαι για τις δράσεις μας και να συμμετέχεις ενεργά αναλαμβάνοντας ακόμα και ρόλο σε θέση επιστημονικού συνεργάτη ;
Συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής στον σύνδεσμο παρακάτω η απλά κάνοντας ''κλίκ'' στην εικόνα.

ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
Φόρμα εγγραφής μελών

διεπιστημονικο συνεδριο ινεπυ 3-5 / 12 / 2021

Το Ινστιτούτο Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.) διοργανώνει φέτος το 3o Πανελλήνιο Διεπιστημονικό Νοσηλευτικό συνέδριό του στην καρδιά της χώρας, στο κατάφυτο βουνό των Κενταύρων, το πανέμορφο Πήλιο.

διεπιστημονικο συνεδριο ινεπυ 3-5 / 12 / 2021
Δές εδώ όλες τις πληροφορίες